Sen Cal Kapimi (Pokucaj na moja vrata, Mirise na Ljubav)

HD 7.7 164 min KomedijeRomanticne

Sen Cal Kapimi (Pokucaj na moja vrata, Mirise na Ljubav) – Eda, mlada devojka, koja sve nade veže za svoje obrazovanje, suočava se sa Serkanom Bolatom, koji joj oduzima međunarodnu obrazovnu stipendiju i ostavlja srednjoškolsku diplomu. Serkan Bolat nudi Edi da joj vrati stipendiju ako se dva meseca pretvara da je njegov verenik. Iako Eda…

Yali Capkini (Vodomar)

HD N/A 107 min DrameRomanticne

Yali Capkini (Vodomar) – Ferit, sin imućne porodice, poznat je po svojoj razvratnosti. Njegov deda Halis Aga je, dakle, doneo odluku kada je policija upala u njegovu kuću i odlučila da ćerku bliske porodice iz njegovog rodnog grada Gaziantep uzme za nevestu za njegovog unuka. Ovo je, Yali Capkini (Vodomar).

Fedakar (Predan)

HD N/A 60 min DrameRomanticne

Fedakar (Predan) – Zanimljiva priča o Tariku, koji želi da se osveti ubici svog brata, i Elif, koja ne može da se suoči sa činjenicom da je jedino za šta u životu treba da se drži ubica… Ovo je, Fedakar (Predan).

Kan Cicekleri (Krvavo Cvece)

HD N/A 47 min DrameRomanticne

Kan Cicekleri (Krvavo Cvece) – Dilan i Baran su prinuđeni da se venčaju da bi prekinuli svađu i spasli brata, ali njihov ujak želi da je ponovo zapali… Ova veza puna sukoba doneće jake vetrove između dva srca, ali da li će se pretvoriti u pravi brak? Ovo je, Kan Cicekleri (Krvavo Cvece, Krvavo Cvijece).

Aile (Porodica)

HD N/A 107 min AkcijaDrameKrimiRomanticne

Aile (Porodica) – je priča o Aslanu koji je sin velike porodice, vodi noćni klub. Izuzetno lukav čovek. On je mračan i misteriozan lik. Psiholog Devin će ući u život ovog teškog čoveka i on postaje veoma intenzivan. Ovo je, Aile (Porodica).

Adim Farah (Moje ime je Farah)

HD N/A 106 min DrameKrimiRomanticneTriler

Adim Farah (Moje ime je Farah) – Farah je 28-godišnja Iranka, dok je pre 6 godina bežala iz Irana u Francusku, morala je da se zaustavi u Istanbulu jer je saznala da je trudna, ali se Farin svet preko noći okreće naglavačke, svedok je ubistva koje je počinio mafija na mestu koje odlazi da očisti…

Veda Mektubu (Oprostajno Pismo)

HD N/A 107 min DrameRomanticne

Veda Mektubu (Oprostajno Pismo) – Obračun koji proističe iz ljubavi koja cveta između dvoje dece ljubavnika koji su se pre više godina rastali zbog pisma. Ovo je, Veda Mektubu (Oprostajno Pismo).

Ego (Ne Mozete Verovati Muskarcima)

HD N/A 116 min Drame

Ego Erkege Guven Olmaz – Elif i Erhan su vereni par koji se mnogo voli i njihovo najveće očekivanje od života je da se venčaju i izgrade srećan dom. Njihova rutina je poremećena Erhanovom tragičnom prevarom i Erhan je suočen sa dugom koji je veoma teško platiti. Njihovi životi i psihologija će se okrenuti naglavačke…

Dokuz Oguz (9 Plemena)

HD N/A 114 min AkcijaDrameRatni

Dokuz Oguz (9 Plemena) – pratiće akcije i borbe tajnog operativnog tima od 9 ljudi, koji ima zadatak da zaštiti ljude turskog porekla od pretnji. Ovo je, Dokuz Oguz (9 Plemena).

Al Sancak (Crvena Zastava)

HD N/A 118 min AkcijaAvantureRatni

Al Sancak (Crvena Zastava) – Akciona serija o 10 talentovanih vojnika i njihovoj borbi da zaštite svoju domovinu… Ovo je, Al Sancak (Crvena Zastava).

Turske9 – gledajte turske serije sa prevodom besplatno samo na
Pomozite nam tako što ćete podeliti ovu stranicu sa svojim prijateljima. Hvala!

Nove Epizode

Pogledaj još...

Lista Serija

Pogledaj još...
HD
7.50

Omer

HD
7.50

Fi

HD
7.50

Aziz

POGLEDAJTE SVE SERIJA